Foto: Printscreen/Tviter: rikardons

Rade Bogdanović, bivši fudbaler, ponovo je bio analitičar u studiju RTS-a, a posle utakmice Srbije i Slovenije (1:1) izneo je svoje utiske i viđenje meča.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Srbija je jedva izvukla remi, pošto je Luka Jović u nadoknadi utakmice pogodio za 1:1.

„Gledajući ovih 45 minuta, jako je to loše sa strane Srbije, da se ne zavaravamo, ovaj poslednji gol, hvala Bogu pao je na kraju iz prekida. Sve opasno što je došlo iz prekida, samo po sebi je opasno kada lopta dolazi u peterac, ali smo na momente loše izgledali, imali smo sreće da postignemo gol. Kao što je Aca rekao, ako budemo ovako igrali sa Dancima, crno nam se piše. Ako budemo igrali… Ovo je jedna ekipa, mi smo to najavljivali, jako ofanzivna, iz jedne akcije tečne su napravili jednu šansu. Nema nikakve ofanzive tu“, počeo je Bogdanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Potom je posebno istakao lošu igru Sergeja Milinković-Savića, koji je ušao u 64. minutu, ali je zakasnio kod gola Slovenije.

„Druga stvar, kod izmena, ja sam tog Milinković-Savića izvređao da niko nije čuo od TV gledalaca kod prvog gola. Čuj čovek tek ušao, a trči kao baba za desnim bekom kad smo primili gol. Ne možemo da pričamo o izmenama vanserijskim. Slovenci su se vratili, ovaj trener nije imao sreće, ali je to bio doktorski rad, kako želi da mu ekipa igra, kad zna da odabere, kad zna način na koji želi da igra. Nije imao sreće, na našu sreću“, istakao je Bogdanović.

Srbija će za prolaz dalje igrati protiv Danske u utorak 25. juna od 21 sat u Minhenu. Do sada su „orlovi“ sakupili samo jedan bod iz dve utakmice, dok Slovenija ima dva.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare