Foto: Matthew Maxey/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Osman Bukari, doskorašnji krilni fudbaler Crvene zvezde, postigao je prvenac u dresu Ostina iz Teksasa u pobedi nad Nešvilom rezultatom 2:0.

Bukari je ovog leta iz Beograda otišao put Teksasa, gde je doveden kao veliko pojačanje Ostina, a da pokaže zbog čega je stigao bilo mu je potrebno tek dva meča.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon što je u remiju protiv Šarlota na terenu proveo 58 minuta bez učinka, na utakmici protiv Nešvila je svojim potezom odlučio pitanje pobednika.

Ostin je vodio sa 1:0 od 43. minuta preko Džona Galagera, ali je Nešvil pritiskao pre nego što je Bukarijev trk rešio pitanje pobednika.

Sjajno je brzonogi fudbaler iz Gane „namirisao“ grešku odbrane, iskoristio to što je golman Nešvila Džo Vilis izašao daleko od svog gola i pokušao da izbije loptu, obišao čuvara mreže rivala i loptu rutinski sproveo u mrežu za 2:0 i veliku pobedu svog tima.

Ostin je tako stigao do brojke od 34 boda, ima jedan više od Dalasa i Minesote na devetoj poziciji a tri manje od sedmoplasiranog Portlanda i osmoplasiranog Hjuston Dajnama.

Ukoliko ostanu deveti, igrači Ostina će protiv Hjustona igrati za poslednju, osmu poziciju u plej-ofu u takozvanoj „valjd kard“ rundi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar