Foto: nova.rs

"Priče iz kornera" je specijal koji vam donosi Nova.rs i tokom trajanja Evropskog prvenstva bićete u prilici da vidite i čujete analizu iz jednog drugog ugla. U petoj emisiji posvećenoj Evru naš gost je Dragan Mladenović.

Pretvorite poene u trenutke radosti. Preuzmite OMV MyStation aplikaciju već danas!

Proslavljeni srpski fudbaler je danas 48-godišnjak sa velikim i igračkim i operativnim iskustvom, koje je sticao u kraljevačkoj Slogi, Radniku, Zemunu, Rudaru iz Pljevalja, Crvenoj zvezdi, ali i Glazgov Rendžersu, Real Sosijedadu i Inčonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada već davne 2009. godine je završio karijeru fudbalera, osetio je težinu dresa nacionalnog tima Srbije i Crne Gore i dobro zna kroz šta su prolazili i reprezentativci Srbije u Nemačkoj na prvenstvu Evrope.

Srbija je takmičenje završila u grupi C na poslednjem mestu iza Engleske, Danske i Slovenije, pa se nije domogla nokaut faze u kojoj nas sada čeka finale Engleza i Španaca.

Ko je tu favorit, ko je razočarao, a ko impresionirao, što timski, što pojedinačno, sve to ćete moći da pročitate i čujete večeras od 20.00 na portalu Nova.rs.

Pričali smo i o tome šta je Srbiji potrebno da bi mogla da se nada uspehu i izgura svoje mlade talente na veliku scenu kao što su Španci uradili sa Laminom Jamalom i Nikom Vilijamsom, pa da takvi momci postanu nosioci nacionalnog tima sa grbom orla.

BONUS VIDEO: Priče iz kornera – Slavoljub Đorđević

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar