Foto: Profimedia

Boka Juniors se plasirala u četvrtfinale argentinskog kupa nakon napete utakmice protiv Taljeresa, koja je završena izvođenjem penala (8:7).

Međutim, meč je bio obeležen kontroverzom i incidentom u koji je bio uključen predsednik kluba Taljeres iz Kordobe, Andre Fasi.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon završetka utakmice, Andre Fasi je upao u sudijsku svlačionicu naoružan pištoljem, nezadovoljan suđenjem tokom utakmice. Naime, sporni trenutak se dogodio u 14. minutu kada su gosti iz Buenos Ajresa postigli gol na neregularan način. Igrač Boke, Aguire, postigao je pogodak nakon što je oduzeo loptu koja je, prema mišljenju mnogih, celim obimom prešla gol-aut liniju. Pomoćni sudija nije reagovao na situaciju, što je izazvalo nezadovoljstvo u redovima Taljeresa.

Fasi je, zbog pomenutog incidenta i osećaja nepravde, ušao u svlačionicu sa pištoljem, ali ga nije potezao, već ga je držao za pojasom. U izjavi nakon događaja, Fasi je tvrdio da su ga sudije prve napale.

Ovaj incident je dodatno zaoštrio tenzije između dva kluba, a argentinski mediji prenose različite verzije događaja, ukazujući na ozbiljnost situacije i posledice koje bi mogle uslediti zbog narušavanja sportskog duha i sigurnosti učesnika.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar