Foto: Starsport

Trener fudbalera IMT-a iz Novog Beograda Milan Stojanoski nije nezadovoljan ishodom meča u Zaječaru u nedelju uveče.

Partizan i IMT su odigrali nerešeno 0:0 u četvrtom kolu Superlige, pa je to novobeogradskom klubu tek drugi u ovoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizanu je deseti i crno-beli su daleko nezadovoljniji jer je Ksanderu Severini poništen gol iz 87. minuta.

Aleksandar Lutovac je imao nekoliko dobrih šansi za IMT, dok je Mario Jurčević umalo pogodio metu da Lazar Konstantinov nije glavom skinuo loptu sa gol linije.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević na kraju je isključen zbog protesta, dok Stojanoski kaže da je plan njegove ekipe bio da postigne gol ili dva protiv jačeg tima.

„Pa jesam zadovoljan, apsolutno jesam, s tim što je naš pristup utakmici bio da apsolutno znamo protiv koga igramo. Bio je cilj i ideja da postignemo gol ili dva. Nismo uspeli, iako smo imali tri ili četiri izgledne šanse. Nekoliko jako dobrih šansi. Međutim, nismo uspeli, ali se to negde na kraju vratilo da i ne primimo gol. Bili smo opredeljenja da damo gol, ili dva, to je bila ideja i mislim da smo to u svim fazama pokazali na terenu, bili smo dobri. Na kraju rezultat 0:0 koji smo i mi najmanje priželjkivali, ali na kraju moramo da budemo zadovoljni“, rekao je trener IMT-a.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Gol Ajaksa protiv Herenvena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar