Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, pričao je zbog čega se golman Partizana, Aleksandar Jovanović, nije našao na spisku igrača za Evro i tokom obraćanja je prozvao Partizan.

Partizan je sezonu završio na drugom mestu Superlige Srbije, a za taj plasman Piksi tvrdi da je najviše zaslužan upravo Jovanović.

Golman crno-belih bio je jedan od četvorice na širem spisku, ali je otpisan iza Vanje Milinković-Savića, Predraga Rajkovića i Đorđa Petrovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Da li sam odlučio za prvog golmana? Jesam, ali nije u redu da to kažem sada. Ima vremena, imamo trojicu sjajnih golmana koji su izuzetno kvalitetni i posvećeni svom timu. Srbiji može samo da imponuje to… Pohvalio sam i golmana Partizana Jovanovića koji je imao odličnu sezonu i bio je najbolji igrač svog kluba, ali jednostavno možemo da imamo samo trojicu golmana“, rekao je Piksi, pa dodao:

„Da ga nije bilo, pitanje na kom bi mestu Partizan završio. Mislim, malo se šalim, ali imamo izuzetno dobre golmane“.

Pripreme Srbije su već počele, a pre odlaska na Evro, Srbija će igrati dva prijateljska meča – protiv Austrije (4. jun) i Austrije (8. jun).

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C protiv Engleske, Danske i Slovenije.

BONUS VIDEO Zagrevanje za EURO: Krađa protiv Španaca, lekcija anonimusa iz Slovenije i traume Bate Mirkovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare