Foto: Starsport

Potpisao je pred sam početak Evropskog prvenstva, Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije novi ugovor koji će trajati do 2026. godine.

Ipak, prema njegovim rečima nije to bila želja pojedinih ljudi, iako je sve već bilo dogovoreno odavno.

Piksi je s druge strane zbog toga veoma srećan i pokušaće da sa Srbijom ostvari veliki uspeh na Evru.

PROČITAJTE JOŠ

„Da li je moguće da se još priča o ugovoru, da nisam zadovoljan, ne bih potpisao. Niko ovde nije na silu, da mi drže pištolj na čelu da se mora nešto. To je dogovor dveju strana, ja ne mogu da potpišem sam sa sobom. U svakom slučaju mi daje jednu ekstra motivaciju da nastavim da radim, daje mi kontinuitet da mogu da radim. I za igrače znači jer znaju da će imati selektora neko vreme. Odbio sam ponude u martu zbog FSS zbog činjenice da mi nastavimo saradnju“, rekao je Piksi, pa dodao:

„Mogao sam da zaradim puno više para, ali to nije bio moj motiv. To što se ranije dogovorilo, egzekucija je bila na kraju jer sam tražio da se sve sačeka do kraja prvenstva Srbije. Nije moj stil rada da potpisujem tajno u nekim kancelarijama. Da li je neko srećan ili nije, ne ulazim u to. Biće onih koji nisu baš srećni što me vide ovde, neki bi da mi vide leđa, iz nekog razloga, ali dobro… Neki su srećni“, rekao je Piksi.

Piksi je na klupu Srbije seo 2021. godine i potpisom novog ugovora postao je čovek koji će se na toj poziciji nalaziti duže nego iko pre u našoj zemlji.

BONUS VIDEO Zagrevanje za EURO: Krađa protiv Španaca, lekcija anonimusa iz Slovenije i traume Bate Mirkovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare