Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Shvatio da je bolje da prestane.

Bivši fudbaler Partizana Petar Škuletič je odlučio da u 32. godini života završi karijeru i izneadio mnoge.

„Rešio sam da stavim tačku na karijeru. Mogao sam po godinama još da igram, ali gledajući kako sam delovao poslednjih godina moje karijere, shvatio sam da je bolje da prestanem. Ponosan sam na sve što sam uradio u karijeri. Kako sam krenuo, kuda sam išao, zaobilaznim putem do Partizana. Nemam za čim da žalim. Poslednjih godina sam igrao čisto da produžim karijeru. Nisam imao ambiciju“, izjavio je Škuletić u podkastu „Alesto“.

PROČITAJTE JOŠ

Najbolju sezonu u karijeri Petar Škuletić je odigrao u dresu Partizana. On je u sezoni 2014/2015. godine postigao 21 gol u 28 utakmica za crno-bele i bio je najbolji strelac ekipe sa 14 golova u prvenstvu i drugi strelac lige.

Put do Partizana je bio dug. Došao je iz rodnog Danilovgrada u mlađe kategorije Partizana i postao deo Teleoptika. Tražio se u LASK-u iz Linca i Vojvodini, pa je slat na pozajmice u Zetu i Radnički Niš, dok nije došao u Humsku.

Nakon Partizana je igrao za Lokomotivu iz Moskve, Genčlerbirligi, francuski Monpelje, da bi usledio nagli pad. Za turski Sivaspor je upisao sedam, a za Sabah iz Azerbejdžana tek četiri meča.

Poslednji angažman bio mu je u TSC-u, gde je upisao jedan gol na šest mečeva.

Škuletić je nastupao za mlađe kategorije reprezentacije Srbije do 19 i 21 godine, a za prvi tim je odigrao šest mečeva i dao jedan gol.

BONUS VIDEO Potpuni haos na terenu i rvanje na centru na meču Partizan – Alba 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar