Reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u nokaut fazu Evropskog prvenstva nakon što je odigrala 0:0 sa selekcijom Danske.

„Orlovi“ su takmičenje završili sa samo dva boda, što je bilo dovoljno za poslednje mesto u grupi.

Vruće glav eje razloge neuspeha pokušao da analizira Strahinja Pavlović.

PROČITAJTE JOŠ

„Nismo bili dovoljno opasni, imali smo problema u stvaranju šansi, ne znam ni sam… Pravili smo malo prilika“.

Velika buka se podigla i oko izbora sastava za utakmicu, ali Pavlović smatra da je sastav imao smisla.

„Nije me iznenadio tim, sastavljena je ekipa po borbenosti, mister je želeo da ostavi neke momke odmorne za poslednjih 30 minuta kako bi tada napali svim silama. Tako da – nisam bio iznenađen“, rekao je Pavlović.

Analizirao je i igru ekipe na čitavom turniru.

„Nismo bili dovoljno opasni, da smo imali dovoljno problema u stvaranju šansi. Igrali smo čvrsto, bili smo borbeni i dobro delovali na terenu, ali nismo bili oni koji kontrolišu utakmicu, u većini smo se branili, to su krucijalne stvari. To je bio deo dogovora, ali i kada smo imali loptu nije bilo dovoljno dobro, imali smo mnogo grešaka u pasu i loših rešenja. Kao tim nismo bili dovoljno opasni“.

Za kraj je odgovorio i na pitanje o bivšem saigraču iz Salcburga Benjaminu Šešku koji je sa Slovenijom prošao u osminu finala.

„Da, naravno. Beni je strašan momak, družili smo se u Salcburgu i pričali nakon naše utakmice. Želim mu sve najbolje u nastavku turnira“.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare