Kako je Strahinja Pavlović igrao protiv Engleske
Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović može ovog leta da promeni sredinu i ode iz Salcburga.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Momak koji se istakao po dobrom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj privukao je pažnju evropskih klubova, pa se pojavilo već nekoliko zainteresovanih.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija jeste završila takmičenje na Evru u grupi na četvrtom mestu, iza Engleske, Danske i Slovenije sa dva boda, ali je Pavlović bio jedna od svetlijih tačaka.

Zato ne čudi što je Fabricio Romano, poznati fudbalski novinar specijalizovan za transfere, javio da se najpre zainteresovao Brentford i ušao u pregovore sa Salcburgom, dok Gazeta delo sport piše da je i Milan spreman da „zagrize“.

Štoper Srbije i Salcburga je od pretprošlog jula u tom klubu kada je stigao iz Monaka, gde se nije nametnuo, mada nije dobio ni pravo poverenje po odlasku iz Partizana.

Sada Gazeta navodi da je moguće da Pavlović završi u istom timu sa Lukom Jovićem, koji od prošle godine zadužuje crveno-crni dres.

Napoli je navodno mesecima pratio Strahnju, a „rosoneri“ i njihov trener Paulo Fonseka imaju nekoliko prioriteta i jedno od takvih mesta jeste ono u odbrani.

Milan je zainteresovan jer, prema pisanju Gazete, ima 23 godine i već zavidno međunarodno iskustvo. Nekoliko godina je redovan i u reprezentativnim postavama i u klubovima, fizički je snažan i beskompromisan, a može i da iznosi loptu iz zadnje linije.

Italijani pretpostavljaju da bi Pavlovića mogli da dobiju za sumu između 20 i 25 miliona evra, kolika je i Šapčaninova vrednost na tržištu po Transfermarketu, dok Austrijanci pišu da će Salcburg zatezati na 30 miliona evropskih novčanica.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Atmosfera u gradu pred meč Španije i Gruzije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare