foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Lazetić optimista pred veliki derbi.

U nedelju se u okviru 18. kola Siuperlige Srbije u Bačkoj Topoli igra derbi između TSC-a i Partizana od 19.30, a trener domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da njegova ekipa mora da odigra na maksimumu.

PROČITAJTE JOŠ

„Partizan ima strašan tim i da bismo imali čemu da se nadamo moramo da budemo u najboljem mogućem izdanju, a da pritom protivnik nema svoj najbolji dan. Nadamo se da će tako i biti, a mi ćemo uraditi sve što budemo mogli. Moram da čestitam velikom gospodinu Gordanu Petriću na svemu što je radio ove sezone. Podigao je svoju ekipu i drugi put zaredom im izborio proleće u Evropi. To je veliki uspeh na kome im od srca čestitam i želim Partizanu sve najbolje, osim na utakmicama koje igraju protiv nas“, rekao je Lazetić na konferenciji za medije.

On je konstatovao da od Petrićevog dolaska Partizan igra fascinantno.

„Teško ih je analizirati, veoma su kvalitetni, defanzivna organizacija im je odlična, nepredvidivi su i nije lako pripremiti se za njih. Mogu da se adaptiraju na različite stilove i sisteme, zato ćemo morati da se fokusiramo na sebe. Pokušaćemo da budemo na najvišem nivou i bez obzira na to koliko je protivnik jak , nećemo odstupiti od našeg stila igre, jer je to jedini način da im se odupremo“, poručio je Lazetić.

Lazetić je istakao da je momentum odličan kada je njegova ekipa u pitanju.

„Pri tom, ova utakmica za nas dolazi u najboljem mogućem trenutku i skidam kapu mojim igračima na svemu što rade ove sezone. U seriji smo od 13 utakmica bez poraza, izgubili smo samo jednom u sezoni i po tome možemo da se ravnamo sa Partizanom. Sa druge strane, imamo primer utakmice u Ivanjici na kojoj, bez obzira na sve olakšavajuće okolnosti i nefudbalske stvari koje su je pratile, mi po prvi put u sezoni nismo bili kako treba. U nedelju nećemo imati olakšavajuće okolnosti, zato pokušavamo da analiziramo šta nije valjalo, da to promenimo i predupredimo i da budemo na najvišem mogućem nivou“, izjavio je Lazetić.

Lazetić je dodao da su, osim Ćalušića koji ima crveni karton, svi ostali igrači na raspolaganju, dobro utrenirani i spremni za duel.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar