Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, ušao je u sukob sa jednom grupom navijača posle meča OFK Beograda i crno-belih (3:2) u 8. kolu Superlige Srbije.

OFK Beograd je pobedio Partizan i to sigurno nije prijalo navijačima i Stanojeviću, koji će narednog ponedeljka predvoditi crno-bele u večitom derbiju protiv Zvezde.

„Romantičari“ su preokrenuli rezultat u poslednjim minutima susreta i to je bio povod da se mala grupa navijača okrene protiv Stanojevića.

PROČITAJTE JOŠ

„Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje“, uzvikivali su sa tribina, dok je Stanojević bio spreman da da izjavu.

Taj nadimak treneru crno-belih dala je jedna grupa navijača zbog poraza od irskog kluba Šamrok u kvalifikacijama za Ligu Evrope u sezoni 2011/12.

Trener Partizana je u tom trenutku uzvratio: „Sram vas bilo“, a sve se moglo čuti tokom TV prenosa.

Sudijski ekspert se oglasio zbog penala OFK Beograda

Bilo je drame pred sam kraj meča 8. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Partizana (3:2), a odluke glavnog arbitra prokomentarisao je sudijski ekspert Rade Đurović.

Bivši sudija i već neko vreme analitičar suđenja na terenima po Srbiji pričao je o odluci sudije Milana Stefanovića da dosudi penal za OFK Beograd u 86. minutu.

Tada je levi bek crno-belih Mario Jurčević igrao rukom, Stefanović je dosudio i prema Đuroviću nije pogrešio.

„Naizgled slična situacija jučerašnjoj u Superligi, ali sa bitnom razlikom. Odbrambeni igrač Partizan loše procenjuje loptu i poprilično neoprezno i nonšalantno skače za njom, pa onda mora da snosi i odgovornost za poziciju svojih ruku. Iako je moguće da nema nameru, kažnjava se njegova bezobzirnost i neopreznost, zbog čega sam saglasan sa sudijskom odlukom da se dosudi jedanaesterac u korist OFK Beograd“, napisao je Đurović.

Uporedio je ovu situaciju sa onom iz meča Crvene zvezde i Napretka (2:0), kada je, prema Đuroviću, dosuđen nepravedno penal za Zvezdu.

BONUS VIDEO Veljko Birmančević posle poraza od Danske u Kopenhagenu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar