Stefan Savić Foto: Instagram/_savkes, Nova.rs

Fudbalski klub Crvena zvezda i Malog Mokrog Luga oglasio se povodom slučaja ubstva MMA borca Stefana Savića.

Savić je u ubijen ubodom u grudi, a policija je objavila i imena dvojice mladića za kojima traga.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od njih, Vasilije Gačević igra fudbal i pisalo se da je član Crvene zvezde i Malog Mokrog Luga. Od njega se klub ogradio saopštenjem u ponedeljak uveče i naveo da je osumnjičeniu mladić bio u tom klubu, ali da to više nije.

„Vasilije Gačević je bio član našeg kluba u sezoni 2020/21. FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug nema veze s ovim događajem i on nije član našeg kluba. Iskreno saučešće porodici ubijenog Stefana Savića“, napisali su iz Zvezde.

Drugi osumnjičeni mladić je Marko Daničić i obojica imaju po 23 godine. Policiija traga za njima zbog surovog zločina koji se dogodio 25. februara na Dorćolu u Dunavskoj ulici.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели FK Crvena Zvezda MML⚽️ (@fkczvmml)

U javnosti su se pojavili i snimci na kojima se vidi kako žrtva, Stefan Savić beži između automobila u kojima su ljudi niz Dobračinu ulicu, dok ga dvojica napadača jure, ne obazirući se ni na potencijalne svedoke, ni na kamere za video nadzor.

Savić je uspeo da skrene u Dunavsku ulicu, ali nije uspeo da daleko odmakne. Dvojica napadača, za koje policija sumnja da su Daničić i Gačević su ga stigli i nemilosrdno izboli nožem. Sve se odigralo pred svedocima, a čak je povređen i jedan mladić koji je pokušao da pomogne nesrećnom Saviću, inače reprezentativcu Srbije u MMA.

Stefan je jesenas Srbiji doneo bronzanu medalju sa Svetskog prvenstva, a kako Nova.rs nezvanično saznaje, motiv ovog surovog ubistva je bezobzirna osveta, zbog događaja od pre dve godine. Tada su se takođe sukobili Gačević i Daničić sa jedne i pokojni Savić sa druge strane. Sukob se dogodio na Adi Ciganliji, došlo je do tuče i tada je Savić jednom od napadača slomio vilicu.

BONUS VIDEO: Gol Sergeja protiv Etifaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar