Foto:meutimao.com.br; shutterstock rafaelnlins

Livija Gabrijela da Silva Matos, 19-godišnja devojka iz Brazila, preminula je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima tokom susreta sa Dimasom de Oliveirom, fudbalerom mlađih kategorija slavnog Korintijansa.

Prema navodima ovog 19-godišnjeg fudbalera, Livija je navodno doživela doživela srčani udar dok su po drugi put te večeri vodili ljubav.

PROČITAJTE JOŠ...

Mladi fudbaler je navodno pozvao hitnu pomoć kada je nesrećnoj devojci pozlilo, a masažom srca je uspeo da je održi u životu dok hitna pomoć nije došla.

Nažalost, ona je po prijemu u bolnicu doživela još tri srčana udara posle čega je preminula.

Policija je ubrzo saopštila prve detalje istrage.

Navodno, Dimas se ne nalazi pod istragom, ali mu neke stvari ne idu u prilog. Kako je saopšteno, ona je tog popodneva rekla ocu, inače vojnom policajcu u penziji Rubensu Čagasu Matosu, da ide da gleda meč Korintijansa i Sao Paula, nakon čega se našla sa Dimasom.

Na snimcima sigurnosnih kamera njih dvoje su ušli u zgradu u kojoj živi mladi fudbaler, došli do stana. Kako je istakao Dimas, nisu konzumirali ni drogu ni alkohol, a Liviji je pozlilo tokom drugog polnog odnosa.

Nakon što je pozvao hitnu pomoć i masirao joj srce, hitna pomoć ju je prebacila u bolnicu gde je stigla živa, ali je preminula.

Tom prilikom ustanovljeno je i krvarenje iz vagine, a šta je dovelo do njega, ali i do smrti, biće poznato posle autopsije.

U bolnici je došlo do susreta Dimasa i Livijinog oca, a Rubens je potom otkrio da Dimas, dok mu je pričao šta se dogodio, nije izrazio bilo kakvu zabrinutost ili saosećanje.

Takođe, navedeno je i da je Dimas kod sebe imao autobusku kartu da te noći napusti grad i ode u Minas Žerais, ali nije poznato kada ju je kupio.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar