Novak Đoković
Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Novak Đoković se nalazi u Beogradu, počeo je da trenira, ne zna da li će na Australijan open, ali zna da će igrati za Srbiju.

Najbolji teniser sveta nije trenirao od US Opena i poraza u finalu Danila Medvedeva, posvetio se porodici i prijateljima.

Ipak, došlo je vreme da se vrati na teren i otkrio je da će igrati još tri turnira do kraja godine, među kojima su i mečevi za Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ

„Za sada planiram da igram Pariz, Završni masters u Torinu i Dejvis kup. To mi je raspored do kraja sezone“, rekao je Đoković u intervjuu za „Blic“ i dodao kakav mu je plan narednih dana.

„U Beogradu bi trebalo da budem do kraja nedelje, a onda ću nedelju dana pred takmičenje u Bersiju da odem iz Srbije kako bih se više posvetio treninzima i pripremama“.

Nole zna kakav mu je plan do kraja godine, ali ostaje veliki znak pitanja da li će igrati na Australijan openu početkom 2022.

Glavni problem je oko vakcinisanja protiv koronavirusa, iz Melburna su stigle jasne informacije oko ulaska u državu Viktorija i zato Đoković još ne zna da li će ići na prvi grend slem sezone.

Srbija u Dejvis kupu sa Novakom u timu ima velike šanse da osvoji pomenuto takmičenje, finalni turnir trajaće 11 dana, a naši teniseri igraće četvrtfinale u Insbruku sa Austrijom i Nemačkom u grupi F, dok je borba za trofej u Madridu. Takmičenje je na programu od 25. novembra do 5. decembra, a igraće se na tvrdoj podlozi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram