Foto: Youtube/Printscreen

Teniski novinar Ben Rotenberg je izrazio svoje mišljenje nakon kontroverzne završnice fudbalskog meča između Albanije i Italije na Evropskom prvenstvu.

Foto: Promo

Oseti pobedu.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu

Italija je pobedila sa 2:1, uprkos tome što je Albanija imala priliku za izjednačenje u poslednjim trenucima utakmice.

Albanija je povela već u prvom minutu susreta, ali je Italija brzo preokrenula rezultat i sačuvala prednost do kraja.

PROČITAJTE JOŠ

U finišu meča, Rej Manaj je imao šansu da izjednači, ali je Đanluiđi Donaruma uspeo da skrene loptu u korner. Međutim, sudija Feliks Cvajer nije dozvolio izvođenje kornera, što je izazvalo proteste albanskog tima.

Rotenberg, koji je poznat po svojim kritikama upućenim Novaku Đokoviću, prokomentarisao je ovu situaciju na društvenim mrežama, naglašavajući nesigurnost u vezi s preostalim vremenom u fudbalskim mečevima i izražavajući mišljenje da je Albanija bila oštećena neizvođenjem kornera. Njegova izjava glasi:

„Volim ovaj magični deo u fudbalu kada niko nije siguran koliko ima vremena do kraja meča. Veoma normalno za sport da pusti igrače i gledaoce da pogađaju. Takođe, vau, Albanija je pokradena na kraju za taj korner.“

Ovaj komentar je izazvao pažnju i dodatne rasprave među ljubiteljima fudbala i sporta uopšte, podsećajući na važnost preciznog i pravičnog suđenja u sport.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare