Portugal Slovenija, fudbal, Euro 2024
Foto: TANJUG/AP Photo/Ebrahim Noroozi

Adam Delijus, predsednik fudbalskog kluba Olimpija iz Ljubljane kaže da ne želi da proda Timija Maksa Elšnika Crvenoj zvezdi.

Taj posao je trebalo da bude realizovan još za vikend, sve je praktično bilo dogovoreno kako nam je rečeno iz srpskog kluba, ali Delijus ne namerava da popusti. Bar za sada.

PROČITAJTE JOŠ:

„Neću prodati Timija Maks Elšnika. Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija“, rekao je Delijus, a preneo Ekipa24.

Maks Elšnik je ovog leta bio jedan od boljih u slovenačkom timu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i tamo je asistirao za gol protiv Srbije.

Slovenija je prošle do osmine finala takmičenja sa trećeg mesta iz grupe C i tamo ih je na penale izbacio Portugal.

Delijus je otkrio i sa kojim je klubom iz Italije Olimpija pregovarala, te da je odatle vladalo najkonkretnije interesovanje.

„Tačno je da sam pregovarao sa predstavnicima Pize, ali rekao sam im isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim lično, Goran Boromisa me je obavestio o interesovanju još nekih klubova, ali sam i njih informisao o konačnoj odluci. Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Reprezentacija Slovenije je svojim briljantnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, sada klubovi moraju da vuku ovaj vagon napred“, rekao je predsednik Olimpije.

BONUS VIDEO: Jang Bojs vs Sion, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare