Foto: Starsport

Ovo se dugo nije desilo.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Novi Pazar u 26. kolu Superlige, u nedelju od 16 časova, i uz besplatan ulaz proslaviće 78. rođendan.

Novi Pazar je izazvao pravu euforiju sjajnim startom ove sezone, a u prvom međusobnom meču crveno-beli su pobedili sa 2:1.

On je bio odigran bez prisustva publike, a zanimljivo je da je u poslednjih deset godina samo u tri navrata bilo dozvoljeno navijačima da uživo sa tribina gledaju crveno-bele.

PROČITAJTE JOŠ

Sva tri susreta pripala su aktuelnom prvaku Srbije, dva su odigrana 2016. godine (4:0, 4:1), a jedan 2014. kada je Zvezda trijumfovala sa minimalnih 1:0.

Ipak, nakon dugo godina nekoliko stotina navijača Pazara biće na tribinama Marakane i to tokom proslava rođendana Crvene zvezde.

Kako nezvanično saznajemo, policija je spremna za dolazak navijača u Beograd i biće posebne mere, jer su mogući neredi.

Crveno-beli spremaju pravi spektakl za proslavu rođendana, a glavni „glumci“ u simpatičnoj najavi bili su Milan Borjan, Aleksandar Dragović, Marko Gobeljić i Aleksandar Katai koji je u uvodu snimka oblačio košulju i stavljao kravatu.

Na pitanje kapitena da li stvarno tako ide na utakmicu, rekao je: „Izvini, ali ja ovako idem na rođendan.“ Torta i cveće takođe nisu izostali, a važno je napomenuti da će ulaz na stadion biti besplatan.

BONUS VIDEO Koreografija „delija“ protiv Čukaričkog i ukradene zastave Rome

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar