Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Intera meč drugog kola Lige šampiona na stadionu "Đuzepe Meaca" u Milanu.

Meč je zakazan za 21 sat, ali je u Milanu i pre toga bilo evidentno da se nešto dešava. Tako smo na ulicama i trgu Duomo mogli da vidimo policiju, koje dan ranije nije bilo.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako nam javlja reporter sa lica mesta, kod čuvene katedrale je bilo mirno, a sporadično se čuo i srpski jezik, mada navijačima srpskog kluba nije dozvoljen dolazak u Milano.

Neće im biti odobreno da uđu ni na tribine, što ih nije sprečilo da u ponedeljak uveče dođu pred hotel u kom su odseli igrači Zvezde da ih podrže.

Srpskih navijača je svejedno bilo i u satima pred meč ispred stadiona, neki su došli tamo i u obeležjima Intera samo da bi ušli na tribine.

Policija u Italiji najavila je da će kontrolisati lične dokumente, tako da ni građani drugih zemalja ako su srpskog porekla, neće moći na stadion.

To je između ostalog i razlog što niko od navijača crveno-belih nije bio raspoložen da stane, dok se od nekih čulo: „Je l’ si ti probao da uđeš“.

Zvezda je u prvom meču na svom stadionu poražena od Benfike sa 2:1, Inter je odoleo pritisku Mančester sitija na Etihadu (0:0), pa nema sumnje da srpskog šampiona čeka veoma težak posao.

Ekipa Vladana Milojevića ne može da računa na povređenog Ognjena Mimovića u odbrani, moraće da se prilagodi rotacijama u ofanzivi italijanskog kluba.

BONUS VIDEO: Gol Bonifejsa za pobedu 4:3

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar