Foto: Profimedia

Filip Kostić je zvanično prešao iz Juventusa u Fenerbahče, gde će se pridružiti timu Žozea Murinja i bivšem saigraču iz reprezentacije Srbije, Dušanu Tadiću.

Filip Kostić dolazi u Istanbul na jednogodišnju pozajmicu s opcijom otkupa za pet miliona evra, što bi aktiviralo produženje ugovora na još dve godine.

PROČITAJTE JOŠ

Dolazak Kostića u Tursku izazvao je veliku pažnju, a navijači Fenerbahčea su se okupili na aerodromu „Sabiha Gokčen“ da mu prirede toplu dobrodošlicu. Srpski fudbaler je podigao žuto-plavi šal kluba, što je izazvalo oduševljenje okupljenih navijača koji su krenuli da skandiraju njegovo ime

Kostić, koji je ranije igrao za Radnički Kragujevac, Groningen, Hamburg, Štutgart i Ajntraht Frankfurt, trebalo bi da potpiše ugovor s Fenerbahčeom i bude zvanično promovisan u ponedeljak.

Pre nego što se odlučio za Fenerbahče, Kostić je imao ponudu i od Galatasaraja, ali je presudni faktor bio poziv Žozea Murinja, koji ga je uverio da će igrati ključnu ulogu u ekipi.

U Fenerbahčeu će ga dočekati prijatelj i bivši saigrač iz reprezentacije, Dušan Tadić, što će dodatno olakšati njegovu prilagodbu u novom klubu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare