Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaler Partizana Bibars Natho prokomentarisao je odlazak Baraka Bahara sa klupe Crvene zvezde.

Natho je na neki način pogurao Bahara iz Ljutice Bogdana, jer je dao gol za 1:0 u derbiju Zvezde i Partizana u sredu uveče na stadionu u Humskoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je 171. večiti derbi rešio u svoju korist sa 2:1 golom Mateusa Saldanje, dok je Bahar odmah posle toga bio bivši na Marakani.

„Sigurno je da je to neprijatno, Ja poštujem Baraka, on je odličan trener, ceo njegov tim je sastavljen od sjajnih ljudi. Slušao sam o tome, kao i svi ostali i jako mi ga je žao, ali to je sport. Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča koje ja sada ne mogu da vam ispričam. Saznaćete mnogo toga“, rekao je Natho za izraelski Sport5.

„On je bio u jako teškoj situaciji, njegov tim je dve godine bio skoro bez poraza. Krenuo je fantastično u pripremnim mečevima, utakmica protiv Fjorentine je podigla lestvicu očekivanja i oni su bili sigurni da će da dođu do četvrfinala Lige šampiona. To je izazvalo brži pad“, dodao je Natho.

Poznato je kakvi su problemi snašli Zvezdu posle poraza od Voždovca i Čukaričkog, a poznato je i to da je Zvezda u Ligi šampiona osvojila samo bod.

„Oni tamo ne znaju ni za šta drugo osim pobeda. Ove godine su doživeli tri poraza, a na to nisu navikli… Malo se suzdržavam i razmišljam šta ću reći, ali ovo nije bila najbolja situacija za Baraka tamo. On je otišao na mesto gde moraš da uradiš nešto neverovatno da bi uspeo. Oni su mislili da će doživeti uspeh u Ligi šampiona, da će otići korak iznad i uraditi nešto što će biti nezaboravno za njih. Liga im nije baš bila cilj, to je nešto što se za njih podrazumeva“, kazao je Natho.

Partizan je u tim okolnostima završio kao jesenji prvak sa bodom više od večitog rivala na tabeli Superlige, pa nema sumnje da nas čeka uzbudljiv nastavak sezone.

BONUS VIDEO: Ništa nije bilo sporno, ovo je vodeći gol Bešiktaša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar