Albert Nađ Partizan vs Vojvodina Foto:Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ rekao je u petak, posle pobede protiv Čukaričkog, da je najvažnije da je njegov tim ispunio cilj i sačuvao drugo mesto na tabeli Super lige Srbije.

Fudbaleri Partizana pobedili su u petak u gostima ekipu Čukaričkog sa 1:0 i tako kolo pre kraja takmičenja u Super ligi Srbije obezbedili drugo mesto na tabeli i kvalifikacije za Ligu šampiona.

„Mogu da budem zadovoljan ispunjenim ciljem, ali ne mogu da budem zadovoljan prvim poluvremenom gde nismo igrali onako kako smo hteli. Još jednom moram da pomenem Aleksandra Jovanovića koji je ove sezone fantastično branio i koji je u prvom poluvremenu sprečio tri ili četiri sigurna gola. Drugo poluvreme smo odigrali onako kako smo hteli taktički. Čestitiam igračima jer su oni najzaslužniji za ovo“, rekao je Nađ.

Pročitajte još

Crno-beli posle ove pobede, 24. u šampionatu, imaju 77 bodova, odnosno pet bodova više od trećeplasiranog TSC-a koji je danas poražen u gostima od Mladosti sa 2:0.

„Tri godine ovde nismo pobedili. Počeli smo utakmicu u grču. Pravio nam Čukarički problem, videli smo te probleme i pokušali smo da to ispravimo u drugom poluvremenu. Smatram da smo drugo poluvreme mnogo bolje taktički odigrali. Sve u svemu, najbitnije da smo ispunili cilj i sačuvali to drugo mesto“, rekao je Nađ.

Partizan će u poslednjem kolu domaćeg šampionata dočekati Radnički 1923.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar