Foto: Profimedia

Crnogorski predstavnik Mornar koji je debitovao u evropskim takmičenjima ispao je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije od mađarskog Pakšija.

Ekipa koja je prehodno izbacila Radnički iz Kragujevca je bila hrabra, ali nije uspela da ode do plej-ofa.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su nakon poraza od 3:0 u prvom meču, u revanšu odigrali 2:2, ačini se da su u obe utakmice svemu kumovale i sudije.

Pakši je u prvom meču, na svom terenu, imao dva igrača više, a dva gola je postigao u 90+9, odnosno u 90+11. Uprkos velikom minusu Barani nisu ni pomišljali na predaju.

Ponovo je usledio penal i u revanđu za Pakši u 13. minutu. VAR je potvrdio odluku sudije, ali je blago rečeno ostala dilema da li je prekršaj bio u kaznenom prostoru ili ne. Mrežu je zatresao Jozef Vidnaker. Do kraja prvog poluvremena, uz nekoliko odličnih prilika, Barani su stigli do izjednačenja, a sopstvenu mrežu je zatresao Bence Lenzer.

Mornar je u režiji Darka Zorića stigao do 2:1, na 30 minuta do kraja meča. Imali su Barani tri odlične prilike da zakuvaju situaciju, da stignu jako blizu čuda, nisu ih iskoristili, a kako to obično biva u fudbalu, kazna je stigla u vidu gola Balaša Baloga za konačnih 2:2.

Crna Gora ima još jednog predstavnika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, a Dečić je 15. avgusta, nastojati da nadoknadi minus od 0:1 portiv Helsinkija.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar