Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović novi je fudbaler Al Hilala.

Više nema dileme, otišao je u Saudijsku Arabiju i tamo je nastavio karijeru. Fulam je poslednjih nedelja natezao i nije hteo da pusti svog napadača posle pet i po godina.

PROČITAJTE JOŠ:

To se promenilo jer je, kako navodi Fabricio Romano, poznati fudbalski insajder, Fulam dobio ponudu skuplju od 50 miliona evra, dok je Mitrović dobio ugovor na tri godine.

Taj ugovor bi trebalo da bude vredan preko 20 miliona evra i tako do leta 2026. godine, što je pokazatelj koliko je Al Hilal jako hteo da ga angažuje.

Rekorder u nacionalnom timu Srbije je ovaj posao dogovorio još pre više nedelja i bio je nezadovoljan što mu Fulam nije izlazio u susret.

Stvari su postale kristalno jasne kada Mitrovića, koji je igrao u prošlom meču Fulama s Evertonom (i ušao je s klupe), ovog puta nije bio ni u protokolu za meč sa Brentfordom.

Odlazi u Saudijsku Arabiju u subotu uveče, odmah posle medicinskih pregleda koje će obaviti istog dana u Parizu.

Mitrović je u Fulamu od početka 2018. godine kada je tamo menadžer bio Slaviša Jokanović. Sa „kotidžersima“ se dva puta uspinjao do Premijer lige i vraćao u Čempionšip, a sada Fulam igra u eliti.

Mitar je za Fulam postigao 111 golova na 206 utakmica u svim takmičenjima, a uz to je upisao i 22 asistencije za klub sa Krejven Kotidža.

BONUS VIDEO: Koliko Saudijska Arabija menja fudbal?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare