Foto: Nova.rs

Fudbaleri Španije pobedili su Englesku u finalu Evropskog prvenstva i četvrti put su postali prvaci "starog kontinenta".

Pretvorite poene u trenutke radosti. Preuzmite OMV MyStation aplikaciju već danas!

Niko Vilijams u 47. i Mikel Ojarzabal u 86. minutu završili su posao za svoj tim, pa je slaba uteha bio gol Kola Palmera za Engleze u 73. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

Englezi su prvenstvo završili u finalu, do kog su se provukli uz malo sreće, zbog čega Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, smatra da je u finalu „pobedio fudbal“.

U šestoj epizodi emisije „Priče iz kornera“, pričali smo o tome kako su Španci došli do četvrte titule i zbog čega su Englezi ostali bez prve velike posle 1966. godine, ali i time šta to sprečava Srbiju da uradi nešto slično.

Bavili smo se i nekim problemima koji opterećuju naš fudbal i „dokačili“ pitanje nedostatka jasnog plana i sistema na kom, u krajnjoj liniji, počiva titula koju je osvojio Luis De La Fuente sa svojim igračima.

Postavili smo i pitanje odgovornosti Fudbalskog saveza Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija, a sve to ćete večeras moći da čujete u šestom izdanju naše emisije na portalu Nova.

BONUS VIDEO: Priče iz Kornera ep 5 – Dragan Mladenović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar