Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je posle pobede (1:0) nad Radničkim 1923 da su najbitnija tri boda.

Njegova ekipa nije briljirala, meč su obeležili prekidi, izlazak Vanje Drkušića zbog toga što je pored njega pao topovski udar, dok su Mitar Mrkela i Nebojša Milošević zaradili opekotine.

PROČITAJTE JOŠ:

Navijači Radničkog su bacili pirotehniku i u ložu gde su bili članovi uprave Zvezde, pa je utakmica rešena golom Mirka Ivanića ostala u senci nekih ružnijih stvari.

Ivanić je jedini gol postigao u 85. minutu, sedam minuta nakon što je Matija Gluščević dobio dva žuta kartona i bio isključen.

„Zahvalio bih se mojim igračima na teško dobijenoj utakmici. Znali smo da će meč biti ovakav kakav je i bio. Ništa dalje ne bih komentarisao. Čestitam navijačima i zahvaljujem im se. Najbitnija su tri boda, idemo da se odmorimo, očekuje nas mnogo posla“, izjavio je Milojević, a preneo klupski sajt.

Crvena zvezda je u nedelju uveče u gostima pobedom nad Radničkim u sedmom kolu Superlige došla do svog 16. boda u prvenstvu.

BONUS VIDEO: Gol PSV za 1:0

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare