Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević bio je prilično nezadovoljan remijem svoje ekipe protiv Mladosti iz Lučana.

Zvezdina pobeda nad Jedinstvom iz Uba u prvom kolu Superlige (4:0) nije se preslikala na istom stadionu u Ljutice Bogdana i u subotu uveče protiv Lučanaca.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladost je sa 2:2 umalo uzela meru srpskom šampionu, koji je gubio do 85. minuta utakmice sa 2:0.

Gosti su na Marakani vodili golovima Ibrahime Endiajea i Nikole Ćirkovića iz 19. i 38. minuta, dok je Zvezda uspela da se izvuče tek pogocima Bruna Duartea i Šerifa Endiajea u 86. i 91. minutu.

„Ne možete da igrate ovako prvo poluvreme, ne znam šta bih komentarisao. Na meni je najveća odgovornost zbog ekipe koju sam izveo. Ništa nije bilo kako smo pripremali, izmene u drugom delu su nam pomogle. Videćemo, nema veze, ‘ajde ako nešto treba da se desi, neka se desi na početku, to je fraza koja mi se ne sviđa, ali ‘ajde, da mi bude lakše“, rekao je Milojević.

Njegov tim je imao više od 30 šuteva ka golu rivala, a čak 14 u okvir gola. Mladost je jedina dva u okvir (od ukupno tri) smestila iza leđa golmana Ilića. Milojević je u pauzi na poluvremenu uveo Duartea koji je dao prvi i asistirao za drugi gol Zvezde. Uveo je i Srđana Mijailovića, a izveo Pumu Rodrigeza i Dalsija Gomeša.

„Velika je opomena, videćemo šta ćemo i kako ćemo, imamo veliki roster, dosta igrača, ima igrača koji jedva čekaju… Videćemo, sad bar imamo igrače koje možemo da rotiramo i igraće najspremniji i oni kojie će da izgaraju svih 90 minuta“, rekao je Milojević za Arenu posle meča.

BONUS VIDEO: Kobe vs Totenhem, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare