Lionel Messi Foto:Tanjug/Graham Hughes/The Canadian Press via AP

Stigle su preciznije informacije i povredi Lionela Mesija, a svoj nastup u finalu Kopa Amerike protiv Kolumbije platio je nezgodnom povredom.

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine zadobio je povredu ligamenata desnog skočnog zgloba u finalu Kopa Amerike odigranog u nedelju.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovu vest je saopštio njegov klub Inter iz Majamija, odakle su stigle i prvi nagoveštaji da povreda nije tako laka, što se već dalo naslutiti.

Mesi je u 66. minutu finala zamenjen, iz igre je izašao šepajući i u suzama, pa je sa klupe nastavio da gleda utakmicu u kojoj su Argentinci 16. put osvojili trofej pobedom nad Kolumbijom.

„Nakon lekarske procene, utvrđeno je da je Leo Mesi zadobio povredu ligamenta desnog skočnog zgloba. Povratak kapitena na teren biće određen periodičnim procenama i napretkom njegovog oporavka“, navodi se u saopštenju kluba.

Periodične procene sugerišu da će oporavak 37-godišnjeg asa potrajati minimum nekoliko nedelja, ako ne i duže, što će biti udarac za njegov klub.

Mesi je na 12 utakmica u MLS ligi zabeležio 12 golova i 14 asistencija.

Inter Majami se nalazi na drugom mestu na tabeli Istočne konferencije MLS lige sa 47 bodova, u sledećem kolu u sredu dočekaće Toronto.

BONUS VIDEO: Engleske zastave u Berlinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar