Foto: Printscreen Instagram / realmadrid

Francuski fudbaler Kilijan Mbape predstavljen je u Real Madridu pred krcatim tribinama stadiona Santjago Bernabeu.

Nije čudo što su i bile ispunjene sa 85.000 ljudi kao da je neka velika utakmica, jer ni drugi najskuplji fudbaler u istoriji fudbala, ne dolazi baš svakog dana bez obeštećenja kao slobodan igrač.

PROČITAJTE JOŠ:

Mbape je kao takav stigao ovog leta u Real, odmah nakon što je sa Francuskom od Španije ispao u polufinalu Evropskog prvenstva u Nemačkoj. I na stadionu je, između ostalog, dočekan i porukom na srpskom jeziku.

„Dobro došao, Mbape“, pisalo je na jednom od ekrana na stadionu dok je Francuz, koji je na Evru razočarao, hodao iz tunela ka sredini terena i u tom trenutku kada je išla on se poklanjao navijačima.

Bilo je tu i poruka dobrodošlice na španskom, francuskom, nemačkom, kineskom i drugim jezicima.

Srpski je bio samo jedan od jezika na kojima je izražena dobrodošlica francuskom igraču, što ne treba da čudi, s obzirom na to da je više fudbalera s ovih prostora nosilo dres „kraljevskog kluba“.

Sada je tamo Luka Modrić, hrvatski igrač, a iz Jugoslavije i Srbije su bili Peđa Mijatović, Perica Ognjenović, Milan Janković, Predrag Spasić, Dejan Rambo Petković, nešto skorije i Luka Jović, a kao treneri su tamo radili Miljan Milanić i Radomir Antić.

Foto: Printscreen Instagram / realmadrid

BONUS VIDEO: Kylian Mbappe predstavljen kao novi igrač Real Madrida

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar