Foto: Printscreen X / TYC Sport

Fudbaler Argentine Emilijano Martinez nije se proslavio posle utakmice sa Kolumbijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026.

Kolumbija je u osmom kolu kvalifikacija pobedila Argentinu sa 2:1 na svom terenu, golovima Jersona Moskere i Hamesa Rodrigeza.

PROČITAJTE JOŠ:

Moskera je pogodio u 25. minutu, Rodrigez je realizovao penal u 60, Martinez i saigrači su bili pod pritiskom zvižduka i buke sa tribina, pa gol Nikolasa Gonzalesa nije bio dovoljan svetskom šampionu za bolji rezultat.

Koliko je nakon toga bilo nervoze u redovima Argentine, pokazala je i reakcija Martineza koji je u besu šakom udario kameru.

Snimatelje je možda prišao suviše blizu temperamentnom golmanu koji je više puta spasavao Argentinu u ključnim momentima na velikim takmičenjima.

Dok su se „gaučosi“ pozdravljali sa protivnicima na sredini igrališta, Martinezu je ta blizina kamere smetala i napravio je incident.

On je i poznat kao neko ko ume da izazove buru, da se ponaša, ili slavi provokativno, ponekad i preko granice uvredljivog za protivnika.

Sada je svakako preterao, mada za sada nije poznato da li će zbog toga snositi i posledice i biti kažnjen.

Argentini ovaj poraz nije toliko smetao pošto je i dalje prva u kvalifikacionoj grupi sa 18 bodova posle osam odigranih utakmica. Kolumbija je drugoplasirana sa 16 bodova.

BONUS VIDEO: Son postiže sjajan gol za Južnu Koreju za vođstvo od 2:1

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar