Manuel Nojer
Manuel Nojer; Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Manuel Nojer je prošao kroz nervozu kroz koju prođe verovatno svako barem jednom u životu. Izgubio je novčanik, ali je imao dovoljno sreće da ga pronađe taksista i da uradi sve ne bi mu ga vratio. Ipak, Nemac je onda povukao potez koji se nikako nije dopao taksisti.

Vozio se taksijem kada mu je novčanik iskliznuo iz džepa. Vozač taksija je sređivao vozilo na kraju smene, pronašao je novčanik, a u njoj i dokumenta na ime Manuel Nojer.

PROČITAJTE JOŠ

Golman Bajerna je ostao bez lične karte, bez Visa Platinum kartice, bez Master kartice i 800 evra u gotovini, otkrio je sadržaj novčanika Nojer „Bildu“.

Odlučio je da vratio novčanik legendi, pa je otišao na adresu koju je video kao prebivalište Nojera na dokumentima. Tamo nije zatekao Nemca, pa je odlučio da ode do Tegernesija gde Nojer ima imanje. Nije ga bilo ni tamo.

Na kraju je pronašao njegovog menadžera, dao mu je novčanik i ostavio svoje podatke.

Nadao se izdašnoj nagradi, a onda je bio uvređen onim što je uradio Nemac.

Dve nedelje kasnije stigao mu je paket, a u njemu dres sa potpisom Nojera. Bez ikakve poruke zahvalnosti.

„Nagrada je sprdnja! Imam četvoro dece i šta da radim sa tim dresom?“, bunio se taksista koji je očigledno očekivao da dobije novac od igrača koji godišnje zaradi 15 miliona evra.

Nije se na tome zaustavio.

„Nojere, ovo je sramota! Pošteni pronalazač i škrta fudbalska zvezda. Ovo hvala je šala“, napisao je „Bild“, a i drugi nemački mediji su kritikovali golmana.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare