FK Crvena zvezda
Foto: Starsport Pedja Milosavljevic)

Liga šampiona je pred vratima, a već prvog dana je na programu meč srpskog predstavnika i aktuelnog šampiona Evrope.

Andrej Jakovljević Foto: Goran Srdanov/Nova.rs: Shutterstock

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak od 21.00 istrčati na stadion Mančester sitija u prvom kolu Lige šampiona, a sve detalje sa terena i van njega moći ćete da ispratite uz Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Navijači crveno-belih će moći da gledaju prenos utakmice uživo na RTS 1, koji je najavio prenos, iako je prethodne sezone prenosio samo mečeve koji se igraju u sredu.

Zvezda nije stigla u Englesku sa belom zastavom, a trener Barak Bahar je naveo da se ne plaše nikoga i ni čega.

„Lepo je čuti to o najboljem treneru u istoriji fudbala. Ne trebaju mi komplimenti, treba mi pobeda. Želim da nakon utakmice kažem da je ekipa igrala hrabro, da je dala sve od sebe i da smo pokazali da možemo da igramo sa najboljima“, rekao je Bahar.

„Nemamo puno vremena da pričamo o ovom meču, ako pobedimo slavićemo narednih 24 sata, ako izgubimo nećemo puno tugovati. Imali smo dva intenzivna dana da pokažemo igračima kako da igraju protiv Sitija, a ja verujem u ovu ekipu“, počeo je Bahar.

Nije želeo puno da govori o promenama u defanzivi.

„Moramo da budemo spremni, jer igramo protiv najboljeg tima na svetu. Za mene je poenta da igramo kako smo igrali u prethodnom periodu. Naravno treba nam i malo sreće, da Zvezda ima dobar, a Siti loš dan.“

BONUS VIDEO Zavirite na trening Zvezde u Mančesteru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar