Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Napadač Intera Romelu Lukaku morao je da se izvini svima u Interu zbog izjave da je 23 od 25 igrača oko Nove godine imali simptome slične koronavirusu.

Lukaku je ovih dana izjavio kako su mnogi igrači na prelazu iz jedne u drugu godinu imali visoke temperature, ali da nisu testirani na koronavirus, čak iako se štoper Milan Škrinjar skoro onesvestio na utakmici 26. januara sa Kaljarijem (1:1).

„Imali smo slobodnu nedelju u decembru i kada smo se vratili, kunem vam se da je 23 od 25 igrača bilo bolesno. Ne šalim se. Igrali smo protiv Kaljarija gde igra Rađa Naingolan i posle 25 minuta, Škrinjar je morao da napusti teren. Nije mogao da nastavi, umalo nije pao u nesvest“, kaže Lukaku.

PROČITAJTE JOŠ:

On je u tom Instagram uključenju, u razgovoru sa TV prezenterom iz Belgije Kat Kerkhofs, suprogom fudbalera Driesa Mertensa, rekao i sledeće:

„Svi su kažljali i imali temperaturu. Kada sam se zagrevao, osećao sam da sam topliji nego obično. Godinama nisam imao temperaturu. Posle meča je bila planirana neka sponzorska večera, ali sam se zahvalio i otišao pravo u krevet. Nismo radili test na kovid 19, tako da nikad nećemo znati šta je bilo“, ispričao je reprezentativac Belgije.

Kako piše „As“, čelnici Intera su reagovali i razgovarali sa njim zbog ovih izjava. Nisu želeli javno da istupe, ali su poručili da su njegovi zaključci bili „zbunjujući i pogrešni“ i da mogu biti posledica što je već nekoliko nedelja u karantinu.

U Italiji je od koronavirusa obolelo 183.957 lica, a preminulo je 24.648 osoba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar