Đirona vs Fejenord Foto:EPA-EFE/DAVID BORRAT

Fudbaleri Đirone i Fejenorda odigrali su jedan od najzanimljivijih mečeva Lige šampiona završen 3:2 za holandski tim.

Fejenord je upisao prvu pobedu u elitnom takmičenju u ovoj sezoni, ali je tokom meča viđeno skoro sve što je moglo da se vidi u fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ:

Dobri golovi, autogolovi, promašeni penali, preokret… Đirona je na svom terenu u Kataloniji povela u 20. minutu golom Davida Lopeza.

Lopez je posle kornera pokupio odbitak i to nakon što je Ugo Buena nakratko spasao svoj gol.

Igrač Đirone je bio spreman na taj odbitak i sa pet metara je pogodio ugao za 1:0. Samo tri minuta kasnije već je bilo 1:1.

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Jangel Erera je zatresao svoju mrežu posle prekida koji je izveo Igor Paišao, loptu je prvi zakačio Kvinten Timber, a onda se od Erere odbila u mrežu za 1:1.

Fejenord je potom poveo golom Antonija Milamba u 33. minutu kada je presečena akcija Đirone i kada je Paišao poslao pas napred za Milamba koji je gađao po zemlji.

Već u 36. minutu je Ajase Ueda promašio penal za 3:1. Golman Paulo Gazaniga je poslao rizičan pas ka Arnau Martinezu, njemu je loptu oteo Timber i Martinez se upetljao u noge rivala za penal koji je Gazaniga odbranio i iskupio se.

Đirona vs Fejenord Foto:EPA-EFE/DAVID BORRAT

Slovaku Davidu Hancku je poništen autogol na kontu Đirone u 51. minutu, da bi u 67. Bojan Miovski promašio penal za španski klub.

Autogol nije priznat jer je Doni Van de Bek bio u ofsajdu kada je primao loptu pre centaršuta iz kog je Hancko tresao svoju mrežu.

Timon Velenrojter se iskupio odbranjenim penalom, jer ga je i skrivio, dok je Miovski mogao samo da se uhvati za glavu.

Đirona vs Fejenord Foto:Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

I posle svega toga Van de Bek je ipak uspeo da postigne pogoadk u 73. minutu kada je iz peterca završio napad svog tima za 2:2.

Ladislav Krejči je ipak dao poslednju reč u ovom meču, autogolom u 79. minutu kojim je postavio konačan rezultat i potvrdio pobedu Fejenorda koji sada ima tri boda dok je Đirona i dalje na nuli.

BONUS VIDEO: Bakljada Manijaka nakon vodećeg gola Boljevića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar