Foto: REUTERS/Massimo Pinca

Liverpul je ušao u novu eru sa dve uzastopne pobede nakon dolaska Arnea Slota, koji je zamenio Jirgena Klopa na mestu glavnog trenera.

Iako klub još nije doveo nova pojačanja, potencijalni transfer Federika Kijeze iz Juventusa mogao bi značajno da promeni situaciju.

Kijeza, koji trenutno nije u planovima novog trenera Juventusa, Tijaga Mote, mogao bi uskoro da promeni sredinu i preseli se na „Enfild“.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se šuškalo o mogućem odlasku Luisa Diaza iz Liverpula, to se još nije dogodilo, što ostavlja manje prostor za Kijezin dolazak. Italijanski krilni napadač najviše se ističe na desnom krilu, gde trenutno dominira Mohamed Salah.

Dodatna naznaka da je Kijezin boravak u Juventusu pri kraju jeste to što nije bio u sastavu za meč protiv Kijeva. Liverpul je već poslao upit Juventusu u vezi sa potencijalnim transferom, a očekuje se da će u narednim danima doći do konkretnijih koraka u ovom pravcu. Ukoliko dođe do realizacije transfera, Kijeza bi se pridružio Liverpulu kao još jedna ofanzivna opcija, a prethodno je u karijeri igrao za Fjorentinu i Juventus.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar