Foto: TANJUG/AP Photo/Manu Fernandez

Fudbaler i kapiten Real Madrida Naćo Fernandez obavestio je čelnike tog kluba da hoće da ga napusti na leto.

Naćov ugovor svakako ističe u junu, pa samo namerava da ode kao slobodan igrač u novu sredinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Real ima u svojoj postavi druge prioritetne igrače, iskusni 34-godišnji Španac nije među njima i posle 13 godina odlazi sa stadiona Santjago Bernabeu.

Naćo nije jedini koji postaje slobodan na leto, pošto se isto dešava i sa Tonijem Krosom i sa Lukom Modrićem, s tim što je bilo nagoveštaja da bi Kros trebalo da ostane.

Fernandez je u odsustvu teško povređenih Davida Alabe i Edera Militaa bio jedan od prvih izbora Karla Ančelotija u kombinaciji sa Orelijenom Čuamenijem i Antoniom Ridigerom.

Naćo je ove nedelje bio u timu i za meč sa Mančester sitijem u četvrtfinalu Lige šampiona, gde je Real eliminisao mančesterski klub i dobro se pokazao.

To ga nije sprečilo da kaže Florentinu Perezu, treneru i saigračima da hoće da ode i da proba novu avanturu posle ukupno 23 godine u Realu, a 13 u prvom timu. Španska štampa prenosi i da ima neku ponudu iz MLS lige.

Naćo je osvojio pet titula u Ligi šampiona, a za njega je navodno zainteresovan i milanski Inter.

Pored titula u Ligi šampiona Naćo je osvojio i pet titula klupskog prvaka sveta, pet Superkupova Španije, četiri UEFA Superkupa, tri titule prvaka Španije i dva Kupa kralja.

BONUS VIDEO: Sadio Mane drugi gol protiv Al Fejhe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar