Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Žarko Lazetić, trener fudbalera TSC-a iz Bačke Topole našalio se po pitanju taktike tog kluba za predstojeći meč na Marakani.

Zvezda u četvrtak dočekuje TSC od 19 časova u meču 33. kola Superlige, odnosno trećem kolu plej-ofa. Lazetić pred taj meč ima motiv da pobedi jer bi se onda približio Partizanu na tabeli, pošto su crno-beli trenutno četiri boda ispred TSC-a.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda i TSC su prošli put završili meč sa 3:1 u korist kluba iz Ljutice Bogdana na gostovanju u Bačkoj Topoli.

„Zvezda praktično ne gubi, pobeđuje dominantno i retko prima golove. To deluje ‘da se smrzneš’. Pred prošli meč sam se šalio da ćemo parkirati dva autobusa ako treba, ali pošto to nije bilo dovoljno možda ćemo morati da uteramo i treći i tako probamo da pobedimo. Naravno imamo plan i strategiju, igrači znaju šta treba da rade i ostaje nam da to pokušamo da sprovedemo u delo… Ambijent i teren će kao i uvek biti dobri, tu su svi uslovi za vrhunsku utakmicu i videćemo kako će se završiti“, rekao je Lazetić.

Istakao je i šta će njegov tim probati da uradi u Beogradu i možda donekle provokativno naveo da će se potruditi da TSC bude dobar dekor u Zvezdinom pohodu na titulu.

„Sprema se titula, aktuelni, a to je verovatno i budući šampion. Pre svega da se potrudimo da budemo dobar dekor na toj, da li će biti sada proslava ili uskoro… Da ne pokvarimo nešto. Sigurno je da Zvezda ima izuzetan tim i to pokazuje iz godine u godinu i teško je reći nešto novo o njihovom kvalitetu. Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su dobri i opasni. Mi planiramo da ostanemo svoji. Uvek je zadovoljstvo gostovati Zvezdi ili Partizanu i privilegija je igrati na tim stadionima, pogotovo u poziciji u kojoj smo posle dobre utakmice i puni samopouzdanja. Pokušaćemo da utakmicu kontrolišemo koliko možemo, iako smo svesni da je na Marakani to nemoguće svih 90 minuta. Poštujemo protivnika, ali ne plašimo se nikoga i idemo na pobedu. Jasno je da moramo biti još bolji nego protiv Partizana, a to će biti veliki izazov i probaćemo da izvučemo najveći mogući benefit“, kazao je Lazetić.

BONUS VIDEO: Najbolji golovi iz daljine u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare