Foto: Tomada De Uefa.Com / Zuma Press / Profimedia

Kviča Kvaratskelija, reprezentativac Gruzije i jedan od najboljih igrača Evrope, odigrao je ključnu ulogu u istorijskoj pobedi nad Portugalom, a po završetku meča usledilo je ostvarenje sna.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Zvezda Napolija je protiv Portugalaca već u drugom minutu istrčala kontru i postigla gol za 1:0, dok su do kraja meča ne samo sačuvali, već i pogotkom Žorža Mikautadzea sa penala stigli do 2:0.

PROČITAJTE JOŠ...

U trenutku kada je sudija Sandro Šerer iz Švajcarske odsvirao kraj meča, usledilo je veliko slavlje igrača iz Gruzije koji su utrčali na teren, ali je Kviča, nakon početne radosti, zastao, pustio saigrače da projure i skrenuo desno, ka aut-liniji, gde se nalazio Kristijano Ronaldo.

Usledio je zagrljaj dvojice fudbalera, razmenjenih nekoliko reči, a po povratku u svlačionicu bilo je jasno da nije ostalo na zagrljaju.

Kvaratskelija je, naime, dobio dres čuvenog Portugalca, pa je podelio fotografiju dresa i nagrade za igrača utakmice uz opis „Snovi.“

A da dres nije skidao još dugo pokazuju i snimci iz svlačionice Gruzije.

I dok možda iznenađuje ovakvo ponašanje igrača nakon trijumfa svoje reprezentacije, jedna fotografija ipak pokazuje da to nije bez razloga. Naime, Kvaratshelija je još kao dečak 2013. godine imao čast da upozna čuvenog Portugalca kada je Ronaldo boravio u Tbilisiju, gde je bio svečani gost na otvaranju akademije lokalnog Dinama.

Tada je pozirao za fotografiju sa nekoliko dečaka, a u njenom samom uglu nalazio se i Kvaratshelija.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare