Foto: Printscreen Twitter / crewslover

Fudbaleri Srbije sastali su se sa igračima Švedske u prijateljskom meču u Stokholmu pred Evropsko prvenstvo.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Dok se Srbija sprema za grupu C sa Danskom, Slovenijom i Engleskom, poslednja provera bili su Šveđani na svom terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Bili su nešto bolji tokom prvog poluvremena, ali je semafor pokazivao nešto drugo, pošto je Srbija vodila golom Sergeja Milinković-Savića iz 18. minuta.

Do pred kraj prvog dela igre nije bilo toliko „vatre“ na terenu, a onda se pravo niotkuda desila situacija u kojoj je Srbija oštećena.

A Dejanu Kuluševskom, reprezentativcu domaćeg tima je progledano kroz prste posle prljavog poteza protiv Strahinje Pavlovića.

Pavlović je snažno krenuo u duel sa Kuluševskim, koji je dobro igrao tokom prvih 45 minuta. Obojica su posle duela pali na travu, ali je Kuluševski zamahnuo kopačkom i kramponima udario Pavlovića u glavu i raskrvario mu nos.

Ova situacija bi u nekim drugim okolnostima verovatno bila razmatrana možda i za crveni karton, u momentima kad je drugi minut nadoknade već bio u toku.

Pavlović je posle ovog starta bio besan, ali se Kuluševski izvukao bez kazne, dok je Strahinja dobio žuti karton, a na društvenim mrežama su ljubitelji fudbala postavljali pitanja zašto je to uradio.

U tih nekoliko minuta je došlo i do gužve kada su i Saša Lukić i Nikola Milenković dobili javne opomene, a situacija se, srećom, smirila.

BONUS VIDEO: Zvezda vs Željo, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare