Kosta Nedeljković; Foto: Starsport

Ovo veče će dugo pamtiti, ali pobeda nije upotpunila doživljaj

Foto: Nova.rs

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Lajpciga sa 3:1 u 3. kolu Lige šampiona, a Kosta Nedeljković može da bude srećan makar zbog debija na najvećoj sceni.

„Sigurno da mi dosta znači na samopouzdanju. Debi u Ligi šampiona sa 17 godina je nešto što sam sanjao kao mali, podstrek za dalji rad. Sigurno je da rezultati nisu na našoj strani, kada ste u Zvezdi očekuje se da pobedite, ali igra u drugom poluvremenu je dosta bolja. Možda smo i malo više respektovali protivnika, ali nadamo se da će biti bolje u Beogradu“, rekao je Nedeljković.

PROČITAJTE JOŠ:

Ova utakmica je za njega veliki iskorak.

„Pa, kao što sam rekao, sigurno je to nešto što sam sanjao. Bio sam u omladincima Zvezde, pa u seniorskom timu Grafičara. Biće i bolje u narednom periodu“.

Nije bio mnogo impresioniran fudbalerima Lajpciga.

„Pa sigurno je da imam respekt prema njima i karijerama, ali na terenu to ne znači puno, ja igram svoju igru, igram maksimalno i to je to“.

Veliki broj navijača Zvezde bio je na utakmici.

„Ja sam imao osećaj kao da igramo na Marakani. Podrška je bila fantastična, to su najbolji navijači na svetu i hvala im na tome“.

Zvezda se nadala bar remiju, a imala je i izgledne šanse za tako nešto.

„Sigurno je da je na 2:1 da smo bili blizu da izjednačimo. Primili smo gol iz kornera, imali smo moju stativu, imali smo šanse preko Kataija, ali ovo je sve velika škola“.

PROČITAJTE JOŠ:

Veruje u pobedu u Beogradu u narednom kolu protiv istog rivala.

„Ja sam siguran da možemo da dobijemo utakmicu“.

Nedeljkoviću se stativa isprečila da postigne gol…

„Sigurno je da mi je krivo. Idealno bi bilo da sam dao gol, ali biće sve bolje“.

Nije imao sreće kod trećeg gola Lajpciga.

„Nismo dobro stajali, nismo dobro čuvali igrača. Izbacio sam loptu sa gol-linije, odbila se lopta do njega, ali eto, biće bolje u Beogradu“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar