Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai oborio je u petak rekord po broju golova u Superligi Srbije.

Na utakmici protiv Radničkog iz Niša postigao je dva pogotka kao rezerva, što je bilo dovoljno da prestigne Milana Bojovića na prvom mestu sa 104 gola.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim toga se 116. golom u dresu Zvezde izjednačio sa Darkom Pančevim na sedmom mestu liste strelaca u klub iz Ljutice Bogdana.

„To veoma lepo zvuči, ali nikad nisam jurio individualne rekorde i nagrade. Uvek sam želeo da budem nesebičan i da pomognem ekipi na načine na koje mogu. Naravno, nadam se da će biti još golova, ali ne po cenu igre ekipe. Zaista veliki uspeh za mene, moram da priznam da nisam očekivao da ću postići ovoliko golova, te da ću ući u istoriju Crvene zvezde, ali se desilo i iskreno se nadam da se neće na ovome završiti“, rekao je Katai za klupski sajt.

On je posebno raspoložen kada igra protiv niškog Radničkog.

„Video sam pre ove utakmice da sam protiv Radničkog postigao 12 golova, te da sam protiv njih najviše puta bio strelac, a na kraju se ispostavilo i da je baš ova utakmica bila dovoljna za rekord“, dodao je Katai.

Otkrio je i koji mu je od pogodaka omiljen u dresu crveno-belih. Reč je o jednom penalu, mada je mnogo atraktivnijih golova dao „Magiko“.

„Utakmica protiv Brage, tog gola se uvek rado sećam, kada me pitaju za omiljeni gol. Ta utakmica jeste završena 1:1, ali nam je taj bod bio dovoljan za prolaz dalje“, rekao je Katai.

BONUS VIDEO: Gol Azmuna protiv Katara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar