Foto: Nova.rs

Crvena zvezda stigla je na meč sa Bode Glimtom i na severu Norveške sačekalo ju je izuzetno hladno vreme.

Crvena zvezda će prvi meč u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona igrati protiv Bode Glimta u gostima (utorak, 21.00), a ekipa je nešto posle 13 časova stigla u Norvešku, nakon tri sata i 40 minuta leta.

PROČITAJTE JOŠ

I odmah po sletanju u Bode – šok. Grad u kojem će igrati nalazi se na samom severu Norveške, samim tim je crveno-bele sačekalo prilično neprijatno vreme.

Temperatura je tek 13 stepeni Celzijusovih, što je ogromna razlika u odnosu na beogradskih 35, pa čak je u našoj prestonici išla i do 40. podeoka prethodnih dana. Ujedno, padala je i kiša uoči dolaska i prognoziraju se padavine tokom dana, da sve podseti na kasnu jesen i za potpuni šok za organizam usled prelaza sa vrelog leta.

Foto: Nova.rs

Za utorak, dan utakmice, trenutno je prognoza da kiše neće biti, a najviša temperatura biće 21 stepen, što znači da će u terminu meča biti i niža.

Srpski prvak se direktno našao u poslednjem kolu kvalifikacija, dok je Bode u trećoj rundi u dvomeču bio bolji od poljske Jagjelonije.

Foto: Nova.rs

Zvezdu prvi meč plej-ofa čeka u utorak na stadionu „Aspmira“ od 21.00, revanš je u sredu, 28. avgusta, takođe od 21 čas na stadionu „Rajko Mitić“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare