Jens Leman
Foto: Eibner-Pressefoto/Memmler / imago sportfotodienst / Profimedia

Jens Leman, legendarni nemački golman i čuvar mreže Arsenala, proveo je noć u pritvoru zbog vožnje u pijanom stanju.

Po povratku sa Oktobarfesta, gde se očigledno sjajno zabavio, seo je u automobil, a priveden je zbog vožnje u pijanom stanju.

PROČITAJTE JOŠ

Leman je sa Arsenal stigao do finala Lige šampiona, a branio je još i za Milan, Dortmund i Šalke. Uvek je znao da slavi, pa je tako sada snimljen sa čašom piva u ruci na najpoznatijem festivalu piva na svetu u Minhenu.

Policija ga je zaustavila 23. septembra u 01.30 posle ponoći i tada je ustanovljeno da je upravljao vozilom u alkoholisanom stanju. Iako, prvi izveštaji govore da je bio nesigran, ali da nije „naduvao“ potrebnu količinu (nisu dobili „upotrebljive rezultate“) priveden je u stanicu.

Tamo su usledila dalja ispitivanja, a vozačka dozvola mu je oduzeta. To je standardni deo procedure dok se ne završi čitavo ispitivanje.

„Gospodin Leman je bio podvrgnut policijskoj kontroli 23. septembra 2024. godine oko 1:30 ujutro zbog njegovog neobičnog ponašanja u vožnji u automobilu u središnjem delu Minhena. Policija je primetila jasan miris alkohola i nesigurno ponašanje. Test na alkohol u dahu nije dao upotrebljive rezultate, nakon čega je naređena analiza krvi i oduzeta je vozačka dozvola“, stajalo je u saopštenju policije.

Leman je bio golman Nemačke kada je na Mundijalu 2006. godine osvojila treće mesto. U decembru 2023. godine je kažnjen sa pola miliona evra od stranje Okružnog suda u Starnbergu u Bavarskoj jer je posekao krov garaže komšije da bi imao bolji pogled na istoimeno jezero.

BONUS VIDEO Aleksandar Jovanović posle 174. večitog derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar