Foto: TANJUG/AP Photo/Petr David Josek

Proživeo je teške trenutke, ali je uspeo da se izbori sa njima

Fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj doživeo je neke od najtežih, ali i neke od najlepših trenutaka u svom životu u proteoklih nekoliko meseci.

Njegov brat je umalo umro na terenu usled komplikacija sa srcem, a Nemanja i njegova izabranica Anastasija Ražnatović morali su da se suoče i sa gubitkom bebe. Ipak, nakon svega toga usledili su bolji dani za Gudelja koji je najpre osvojio trofej Lige Evrope sa Seviljom, a potom i produžio ugovor sa španskim timom na još tri godine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razgovarao sam sa predsednikom, potpredsednikom i s Monćijem – sve je išlo prilično lako i brzo. Tokom sezone smo imali važnijih stvari i zato to nismo ranije rešili, ali obe strane su želele da nastave, samo smo rešili detalje kad se završila sezona“, kaže srpski reprezentativac.

Prisetio se osećaja po osvajanju Lige Evrope.

„Jedinstven osećaj. Nisam momak koji lako zaplače, ali kada je Montijel dao poslednji penal, osetio sam sve što smo prošli tokom sezone, ljutnju što ne pobeđujemo… Bilo je veoma emotivno i za mene – izgubio sam bebu, a i brata na nekoliko minuta… To su stvari koje te izjedu iznutra, a onda sve izađe na površinu. Pet-deset minuta su mi suze same tekle. Neću to nikada zaboraviti“, rekao je Gudelj u intervjuu za Marku.

Gudelj je u Sevilju stigao u leto 2019. godine. Za četiri sezone u Sevilji je odigrao 163 utakmice i dva puta je osvajao Ligu Evrope.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape čestitao rođendan sinu Ljubomira Fejse