Foto: Tanjug / AP Photo/Laurent Cipriani

Fudbaleri Francuske pobedili su Belgiju u drugom meču grupe 2 u diviziji A UEFA Lige nacija sa 2:0.

Francuzi su se tako iskupili za poraz koji su pre nekoliko dana doživeli od Italije (1:3), dok su „azuri“ iste večeri upisali drugi trijumf, ovog puta nad Izraelom – 2:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Francuzi su poveli u 29. minutu kada je precizan bio Rendal Kolo-Muani na asistenciju Usmana Dembelea, dok je Dembele u ranoj fazi drugog poluvremena i sam uspeo da pogodi mrežu.

Sjajno je ušao sa desne strane ka sredini, protivnik mu je ostavio dovoljno prostora da raspoloženi Dembele može da raspali po lopti sa petnaestak metara.

„Probušio“ je mrežu Belgijanaca, pa su „đavoli“ ostali bez ijednog boda na krilima raspoloženog igrača Pari Sen Žermena.

U drugom meču u diviziji A, Italijani su savladali Izrael sa po jednim golom u svakom od poluvremena.

Davide Fratezi je dao gol za 1:0 u 38. minutu kada mu je asistirao Federiko Dimarko, dok je Moiz Ken bio precizan u 62. minutu za 2:0.

Konačan rezultat i gol za utehu Izraelci su dali u 90. minutu, kada je Mohamed Abu Fani zatresao mrežu. U međuvremenu je Sandru Tonaliju poništen gol iz 76. minuta zbog ofsajda.

Italija sada ima šest bodova u grupi, Francuska je osvojila tri na drugom mestu, Belgija takođe ima tri, dok je Izrael bez bodova posle dva poraza.

BONUS VIDEO: Trening reprezentacije BiH u Mađarskoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar