Foto: Pedja Milosavljevic

Stefan Mitrović, doskorašnji reprezentativac Srbije, nosi dres Genta sa kojim će u četvrtak od 20.15 gostovati Partizanu u okviru prve utakmice plej-ofa za Ligu konferencija.

Mitrović bi trebalo da bude jedna od uzdanica tima iz Belgije, a na konferenciji za medije pred meč protiv Partizana na pitanje da li je posebno motivisan imao je zanimljiv odgovor:

PROČITAJTE JOŠ...

„Ne uopšte. Ja nisam nikada debitovao za Zvezdu, naravno da sam navijač Zvezde, to svi znaju, ali ne da mi to neku dodatnu motivaciju, ući ću u meč kao i za svaku utakmicu“, rekao je nekadašnji omladinac tima sa Marakane.

Osvrnuo se i na to da nikada dosad nije slavio u Humskoj:

„Tačno je da nikada nisam pobedio ovde, u Partizanu je ranije ambijent u klubu bio bolji, stvari su tada bile bolje postavljene, gledam to sa navijačke strane. Metalac nije bio jedan od najboljih klubova u Srbiji, izgubili smo meč u Kupu i u prvenstvu“, otkrio je Mitrović.

Meč će zbog kazne za Partizan biti odigran bez navijača:

„Mnogo mi je žao što igramo bez navijača, i zbog mojih prijatelja i porodice. Ali, tako je kako je, spremamo se za utakmicu kao i za svaku drugu, znamo kvalitete Partizana, imaju veliki individualni kvalitet, upoznati smo sa njima, znamo da će biti veoma teška utakmica.“

Za kraj, na pitanje da izdvoji nekog od igrača Partizana, rekao je:

„Ne bih nikoga izdvajao, jer fudbal je timska igra, ne bih izdvajao nijednog pojedinca, znamo ko su njihova glavna oružja i najbolji igrači tima.“

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar