Foto: Printscreen Twitter / FK Partizan

Ibrahim Zubairu, najnovije pojačanje Fudbalskog kluba Partizan, nije krio oduševljenje zbog prelaska u redove crno-belih.

Klub iz Humske je u subotu ozvaničio dolazak krilnog napadača koji je došao iz tima Jedinstvo Ub.

Pročitajte još

„Mnogo vam hvala! Zaista je za mene ostvarenje sna i nemam dovoljno rečima kojima to mogu da opišem. Partizan je najbolji klub u zemlji i ja sam više nego oduševljen što ću nositi crno-beli dres i igrati pred neverovatnim navijačima“, rekao je Zubairu za sajt kluba.

Odlučan je u nameri da pomogne klubu da osvaja trofeje.

„Uvek naporno radim kao timski igrač gde god da igram. Došao sam da radim i da pomognem klubu da osvaja trofeje. Želim da o meni govori moj učinak na terenu, a ne moje reči i obećanja“.

Predstavio je sebe kao igrača.

„Polivalentan sam igrač sa kojim trener uvek ima više opcija na terenu. Mogu da igram i levo i desno krilo, a mogu i da igram ofanzivnog veznog. Kreiram šanse, ali i postižem golove. To možete videti iz moje statistike još kada sam igrao u Premijer ligi Gane, kao i u Jedinstvu sa Uba“.

Prati Partizan i nada se igranju u Ligi šampiona.

„Pratim Partizan od kada sam došao u Srbiju. Gledao sam mečeve i obožavam atmosferu sa utakmica. Kao što je to san svakog mladog igrača, tako i ja želim da igram Ligu šampiona, a možeš da je igraš ako osvojiš prvenstvo“.

Potom je raspametio „grobare“ porukom.

„Navijači su najbolji u zemlji i ja sam ovde da budem verni član porodice. Obožavam ih“, zaključio je Zubairu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare