Pol Vulston
Foto: Scrrenshot Instagram paulhw_

Bio je velika fudbalska nada, ali zbog povreda je put završen prerano

Pol Vulston je primoran da sa samo 23 godine završi fudbalsku karijeru.

PROČITAJTE JOŠ

Mediji u Engleskoj su naveli da je imao velike probleme sa kukom, a nakon dve operacije postalo je jasno da ne može da ponovo igra fudbal. Igrao je u Njukaslu i nastupao za tim Junajteda za igrače mlađe od 23 godine u Premijer ligi 2.

Veliku podršku su mu pružili svi golmani Junajteda, među njima i David de Hea.

„Uvek je loše kada neko rano mora da se povuče. Pričao sam sa njim i rekao mu da je život najvažniji. Bilo je tužno, trenirao sam sa njim kada je bio zdrav i ovo su jako tužne vesti. On je sjajan momak, sjajan golman i zaista nam je žao. Mora da gleda napred i da nastavi da se bori“, poručio je de Hea.

Oglasio se i drugi golman Din Henderson.

„Ovo je strašno za njega i za sve nas oko njega. Bio je sjajan saigrač, sećam se da sam igrao protiv njega u mlađim kategorijama kada je bio u Njukaslu. Bio je jako pametan i on zna šta želi, Bio je jako tehnički nadaren i velika je šteta što smo ga izgubili. Ali sam siguran da će uspeti u nečemu drugom“, rekao je Henderson.

Pojasnio je Vulston odluku da se povuče.

„Nije bilo lako da se pomirim sa tim da ću se oprostiti sa 23 godine, ali sada sam mnogo srećniji zbog toga. Veoma sam ponosan na sve što sam postigao, jer mnogo ljudi sanja da igra fudbal na ovom nivou. Naravno, voleo bih da sam uspeo i više, ali je bila čast da predstavljam Mančester junajted. Podrška moje porodice, prijatelja, saigrača, trenera, medicinskog osoblja i cele akademije Mančester junajteda je bila fenomenalna. Sada se fokusiram na sledeći deo svoje karijere i hoću da uspem“, naveo je Vulston.

BONUS VIDEO Ronaldo poklanja dres uplakanoj devojčici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar