Foto: Fk Partizan/Miroslav Todorović

Još uvek nemamo informacije gde se nalazi krilo crno-belih.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj otrkio je na konferenciji za medije pred meč 28. kola Superlige Srbije da još uvek ne zna gde se nalazi Fuseni Dijabate, reprezentativac Malija.

Njegov nestanak se tumači kao velika misterija, pošto se krilni napadač Partizana nije pojavio ni na okupljanju selekcije Malija iako je bio pozvan.

PROČITAJTE JOŠ

Mali je odigrao dva meča protiv Gambije u kvalifikacijama za Afrički Kup nacija, ali Dijabate u obe utakmice nije bio u sastavu tima.

„Svi igrači koji su imali reprezentativne obaveze su se vratili, osim Fusenija Dijabatea. On se još nije vratio, ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju“, rekao je Duljaj.

Dijabate još uvek nije debitovao za nacionalni tim Malija, dok je za mlađe selekcije odigrao osam utakmica.

Partizan će u subotu, 1. aprila od 20 časova gostovati ekipi Vojvodine u 28. kolu, te ukoliko Dijabate izostane sa tog meča, crno-beli će imati još teži zadatak protiv ekipe iz Novog Sada.

Profil „Les Aigles Du Mal“ koji prati i donosi informacije za selekciju Malija pred samo okupljanje još uvek nije znao gde se nalazi Dijabate, te su se i navijači Malija još tada zapitali gde se nalazi fudbaler Partizana.

BONUS VIDEO Tadić, Grujić, Vlahović i Milinković-Savić posle pobede u Podgorici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar