Foto: Printscreen X / adu

Fubdaleri Francuske pobedili su sa 1:0 Gvineju u drugom kolu grupne faze Olimpijskih igara, dok je selekcija Japana istim rezultatom savladala Mali.

“Soccerbet iz Pariza”

Foto: Nova.rs

Jedini gol za Francuze postigao je Kilijan Sildilja u 76. minutu i odveo svoju reprezentaciju na prvo mesto u Grupi A sa šest bodova.

#related-news_1

Poslednji meč u grupnoj fazi, francuski fudbaleri igraće u utorak protiv selekcije Novog Zelanda. Kada je u pitanju drugi duel, Japanci su do pobede došli u 82. minutu meča, a strelac je bio Rihito Jamamoto.

Japan je pobedom takođe zauzeo prvo mesto u grupi sa šest bodova, a poslednji meč u grupnoj fazi igrać u utorak protiv Izraela.

Istog dana su fudbaleri Paragvaja pobedili Izrael sa 4:2 u drugom kolu grupne faze OI, dok su reprezentativci SAD sa 4:1 bili bolji od Novog Zelanda.

Paragvaj je na poluvreme otišao sa prednošću 1:0, nakon gola Marsela Fernandeza u 21. minutu, a izjednačenje Izraelu u 53. doneo Omri Gandelman.

Fudbaleri Paragvaja ponovo su poveli u 69. minutu preko Hulija Ensisa, a Izrael ponovo izjednačio 11 minuta kasnije preko Oskara Gluha.

Konačnih 4:2 za Paragvaj postavili su Fabijan Balbuena u trećem i Marselo Fernandez šestom minutu nadoknade meča.

Poslednje kolo grupne faze u Grupi D, Izrael igra u utorak protiv Japana, a Paragvaj istog dana protiv Malija.

U meču Grupe A, SAD je golovima Đorđa Mihailovića iz penala u 8. minutu, Vokera Zimermana u 12. minutu, Đanluke Busija u 30. i Pakstena Aronsona u 58. minutu stigla do rutinske pobede nad Novim Zelandom. Jedini, počasni gol za Novozelanđane, postigao je Džesi Rendal u 78. minutu meča.

BONUS VIDEO: Kobe vs Totenhem, golovi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar